ZABODEL JO JE MOŽ

Pretresljive podrobnosti tragedije: najprej smrt zaradi nasilja, nato še prometna nesreča

Domnevni storilec se je poškodoval v prometni nesreči.
Fotografija: Kriminalistična preiskava še vedno poteka. FOTO: Aleš Andlovič
Odpri galerijo
Kriminalistična preiskava še vedno poteka. FOTO: Aleš Andlovič

Policija je sporočila podrobnosti tragičnega dogodka, ki se je nekaj pred 6. uro zgodil na območju PP Slovenska Bistrica. V stanovanjski hiši je bila najdena mrtva ženska. Kriminalistična preiskava je potrdila prve ugotovitve, da je 76-letna ženska umrla zaradi nasilja.

Ogled kraja dejanja še vedno opravljajo mariborski kriminalisti. V dosedanji kriminalistični preiskavi je bilo ugotovljeno, da je storitve dejanja osumljen njen 77-letni mož. Osumljenec je bil sam udeležen v prometni nesreči in se zaradi hudih poškodb zdravi v UKC Maribor. Kriminalistična preiskava še vedno intenzivno poteka, zato več informacij še vedno ne morejo sporočiti.

V interesu preiskave tudi ne morejo razkriti načina in sredstva, s katerim je bilo dejanje izvršeno, prav tako še vedno ugotavljajo motiv dejanja in okoliščine udeležbe osumljenca v prometni nesreči.

Predvidoma bodo javnosti več informacij predstavili v prihodnjih dneh. Ovrgli pa so nekatere informacije, da je osumljenec imel izrečen ukrep prepovedi približevanja. Ta informacija ne drži.
 

Več podrobnosti o tragediji, ki je pretresla Slovenijo, preberite v sredini tiskani izdaji Slovenskih novic.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas