Z NJIM STA BILA BRATA

Pred policijsko postajo v Ilirski Bistrici umrl 20-letnik

Objavljeno 08. november 2019 09.28 | Posodobljeno 08. november 2019 09.54 | Piše: A. L.

Zdravnica ga je oživljala, a zaman.

Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
ILIRSKA BISTRICA – V četrtek ob 11.35 je pred zgradbo policijske postaje v Ilirski Bistrici pripeljal osebni avtomobil renault scenic nemških registrskih oznak. Za volanom je bila državljanka Grčije, v vozilu pa sta bila še državljana Sirije z urejenim statusom bivanja v Nemčiji. Klicali so na pomoč, zato je k vozilu takoj prišel bližnji gasilec in obvestil zdravnika, saj je bila v avtu še ena oseba, ki je kazala minimalne znake življenja.

Na kraj je prihitela zdravnica iz ZD Ilirska Bistrica, ki je moškega oživljala, vendar je kljub temu umrl. Odredila je sanitarno obdukcijo, vzrok smrti pa sta bili podhladitev in izčrpanost.

Policisti so ugotovili, da je pokojni 20-letni državljan Sirije.Po razgovorih so ugotovili, da je pokojni klical v Nemčijo svoja brata (ki sta bila z njim v vozilu) in povedal, da ne more več in naj ga pridejo iskat. Sorodniki so ga našli nekje v gozdu v bližini Ilirske Bistrice na podlagi koordinat, ki jih je sam poslal. Zatem so ga takoj pripeljali na PP Ilirska Bistrica, so sporočili iz PU Koper.
Deli s prijatelji