GORIŠKA

Poziv policije očividcem, ki so videli nesrečo, voznik je pobegnil

Objavljeno 29. september 2020 14.10 | Posodobljeno 29. september 2020 14.44 | Piše: Ma. M.

Neznani voznik je z levo bočno stranjo avtomobila trčil v levi bočni del drugega vozila.

Policija prosi za pomoč. Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec
Policisti prometne policije Nova Gorica so v nedeljo, 27. septembra, v večernih urah obravnavali prometno nesrečo s pobegom zunaj naselja Ročinj, občina Kanal ob Soči.

Po zbranih podatkih je neznani voznik osebnega avtomobila toyota yaris, ljubljanskih registrskih oznak, modre barve, ob 20.30 vozil po glavni cesti iz Ročinja proti Kanalu. Ko je pripeljal iz naselja Ročinj v desni ovinek, ni vozil po desnosmernem vozišču. Pri tem je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je iz Kanala proti Ročinju pravilno pripeljal 51-letni voznik osebnega avtomobila mazda. Neznani voznik je z levo bočno stranjo avtomobila trčil v njegov levi bočni del.

Po prometni nesreči neznani voznik toyote yaris ni ustavil, da bi drugemu udeležencu nezgode nudil ustrezne podatke oziroma o tem obvestil policijo, ampak je vožnjo nadaljeval proti Kanalu.

Ob trčenju je na drugem osebnem vozilu nastala materialna škoda.

Ko bodo neznanega voznika izsledili, bodo proti njemu zaradi kršitve prometne zakonodaje ustrezno ukrepali.

Policija prosi vse, ki bi kar koli vedeli o nesreči, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica, Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici, ali pokličejo (05) 393 41 00 oziroma pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Podatke lahko sporočijo tudi na interventno številko policije113 ali anonimni telefon 080 1200, obvešča PU Nova Gorica.
 
Deli s prijatelji