GROZLJIV POSNETEK

Posnetek brutalnega pretepa v Ljubljani dviguje prah: med brcanjem v glavo je obležal (FOTO)

Bralec nam je poslal posnetek, ki kroži po spletnih omrežjih.
Fotografija: FOTO: Bralec poročevalec
Odpri galerijo
FOTO: Bralec poročevalec

Na nas se je obrnil bralec, ki je na spletu zasledil posnetek brutalnega napada v Ljubljani. Na posnetku se moški približa osebi, ki sedi na tleh in jo začne brcati v glavo in tepsti s pestmi. Na koncu oseba negibna obleži, ker pa je imela čez glavo kapuco, ni jasno, ali gre za žensko ali moškega. Zaradi surovega nasilja na posnetku smo se odločili, da ga ne objavimo, ga pa hranimo v uredništvu.

FOTO: Bralec poročevalec
FOTO: Bralec poročevalec

FOTO: Bralec poročevalec
FOTO: Bralec poročevalec

FOTO: Bralec poročevalec
FOTO: Bralec poročevalec

Zadevo smo seveda preverili na policiji, kjer so nam potrdili, da gre za dogodek, ki so ga obravnavali v lanskem letu. Posnetek je torej starejši od enega leta, vendar nas je vseeno zanimalo, kaj se je v resnici zgodilo. Takole nam je odgovorila Aleksandra Golec iz PU Ljubljana: 

»Pri pregledu posnetka je bilo ugotovljeno, da gre za dogodek z dne 26 . 4. 2021, ki se je okoli 19.30 ure zgodil na Šmartinski cesti v Ljubljani. Takrat smo bili obveščeni o pretepeni osebi, na kraju pa je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora med dvema mladoletnima osebama, ki sta skupaj popivali. Pri tem je eden od njiju drugega pošprical s solzivcem, zaradi česar je ta z njim nato fizično obračunal. V dogodku je bila ena oseba lažje poškodovana, zoper osumljenega pa je bila podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja nasilništva. Zoper oškodovanca je bil zaradi posesti plinskega razpršilca in omogočanja uporabe alkohola mladoletnim osebam, podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.«

Imate zgodbo za nas? Pišite nam prek spodnjega obrazca.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas