OGORČENJE

Poslanski kandidat prijavljen na tuji posesti

Šiškov kandidat navedel naslov posesti, ki je še na prodaj. Ivan Bolfek ob hišo, podjetje in družino: Nekje pa moraš biti prijavljen.
Fotografija: Ivan Bolfek, kandidat za poslanca na listi Gibanje Zedinjena Slovenija Foto: FB
Odpri galerijo
Ivan Bolfek, kandidat za poslanca na listi Gibanje Zedinjena Slovenija Foto: FB

VIDEM PRI PTUJU – V uredništvo Slovenskih novic nam je pisala ogorčena bralka, ki je na portalu bolha.com med oglasi za prodajo nepremičnin zasledila, da se prodaja posest v Veliki Varnici 14 v občini Videm na območju Haloz. »Z možem sva si šla to pogledat in ugotovila, da dejansko stanje v naravi ne ustreza sliki v oglasu. Tam sta še samo kup ruševin in stara uničena prikolica, čisto do posesti pa se sploh ni dalo pripeljati z avtomobilom. Domačini so nama povedali, da lastnik, ki naj bi bil upokojeni policist oziroma kriminalist, tja zaide zelo redko,« je napisala bralka.
To je posest na naslovu Velika Varnica 14. Vir: Bolha.com
To je posest na naslovu Velika Varnica 14. Vir: Bolha.com


Še bolj je bila zgrožena, ko je ugotovila, da je na tem naslovu, torej Veliki Varnici 14, prijavljen Ivan Bolfek, ki za poslanca kandidira na listi Andreja Šiška – Gibanje zedinjena Slovenija. »Kako je mogoče, da ljudje, ki bi radi bili predstavniki ljudstva v parlamentu, že v startu tako lažejo?« se sprašuje bralka, ki pa ni edina, saj smo prejeli še eno elektronsko sporočilo, v katerem se bralec prav tako čudi, da je Ivan Bolfek navedel naslov Velika Varnica 14, Zgornji Leskovec, saj da na tem naslovu ne more stanovati nihče, ker je tam le kup ruševin, ki jih je tudi fotografiral. Skratka, podrtija. In še, da je bilo v preteklosti na tem naslovu prijavljenih več podjetij. In res smo jih nekaj našli tudi mi, a kaže, da so zdaj že vsa izbrisana iz registra.
Kup ruševin, ki jih je fotografiral naš bralec.
Kup ruševin, ki jih je fotografiral naš bralec.


»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije