PU CELJE

Poskus umora v domu upokojencev

V enem od domov za starejše na Celjskem prišlo do poskusa umora.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Aleš Andlovič
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Aleš Andlovič

Policisti PU Celje so v enem od domov upokojencev ponoči obravnavali poskus umora, 64-letnik je namreč z nožem hudo poškodoval 71-letnega sostanovalca. Napadalca so pridržali, 71-letnik pa ni v smrtni nevarnosti. V omenjenem primeru na policiji podrobnejša obvestila še zbirajo.

image_alt
Poskus uboja v Celju: po pretepu ga je zabodel in zbežal

Policija storilca še išče

Policisti so v soboto v Celju na pešpoti ob železnici med Vojkovo ulico in naseljem Plava laguna obravnavali poskus uboja. Med dvema moškima je prišlo do naključnega prepira, ki je prerasel v pretep, pri čemer je 35-letnik z nožem zabodel 38-letnega moškega in ga huje poškodoval. Storilec je zbežal, policisti pa ga še iščejo.

Nasilje v družini

V zadnjih treh dneh so na območju PU Celje obravnavali tudi tri sume storitve kaznivih dejanj nasilja v družini. Osumljene bodo kazensko ovadili, izrekli so jim tudi ukrepe prepovedi približevanja žrtvam.

V lanskem letu so ukrepe prepovedi približevanja žrtvam nasilja na območju PU Celje izrekli 260 nasilnežem. Tudi v prihodnje nameravajo storili vse za zaščito žrtev, proti storilcem pa dosledno ukrepati.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije