MAMICA V SMRTNI NEVARNOSTI

Pretresljive podrobnosti nesreče, v kateri je umrl mlajši otrok

Petkovo popoldne je zaznamovala tragedija na primorski avtocesti.
Fotografija: Nagrobna sveča. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Nagrobna sveča. FOTO: Getty Images/istockphoto

Popoldne smo poročali o tragični nesreči na primorski avtocesti. Kot poroča ljubljanska policijska uprava, je počilo nekaj minut pred 15. uro med Logatcem in Vrhniko v smeri Ljubljane. V nesreči sta bila udeležena voznica osebnega in voznik tovornega vozila. Otrok, potnik v osebnem vozilu, je umrl na kraju nesreče. Po naših neuradnih informacijah gre za mlajšega otroka.


Po do sedaj znanih podatkih je do nesreče prišlo, ker je voznik tovornega vozila zaradi prevelike hitrosti trčil v zadnji del osebnega vozila voznice, ki je vozila pred njim. Oba voznika sta se pred tem zaradi manjše prometne nesreče in zastoja ob njej umikala na odstavni pas, kjer je prišlo do trčenja. 

Življenje voznice ogroženo, poškodovan še en otrok

38-letna voznica je bila odpeljana v UKC Ljubljana, je huje poškodovana, njeno življenje pa je ogroženo. Prav tako je bil poškodovan še en otrok v osebnem vozilu, po prvih podatkih pa ni v smrtni nevarnosti. 63-letni voznik tovornega vozila ni bil poškodovan. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila dežurni preiskovalni sodnik in tožilec. Vse okoliščine nesreče se še preverjajo.

Avtocesta v smeri Ljubljane je zaradi ogleda in odpravljanja posledic nesreče še vedno zaprta. Obvoz je urejen po vzporedni regionalni cesti. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije