Policija prosi za pomoč: v trčenju umrl 33-letnik, voznik passata pobegnil

Voznik beemveja trčenja ni preživel, poškodovana sta tudi voznica drugega osebnega vozila in otrok.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Facebook

Danes ob 20.40 se je v Medvodah pri krožišču zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. »Po prvih podatkih sta voznika BMW in VW passata vozila v smeri Kranja vzporedno po dveh voznih pasovih v isto smer, ko sta se prometna pasova združila v en prometni pas, pa je med njima prišlo do bočnega trčenja, tako da je voznika BMW odbilo v levo. Zapeljal je na nasprotni vozni pas v trenutku, ko se je po njem pripeljala voznica osebnega vozila, in trčil v njo. Voznik passata je po nesreči odpeljal naprej v smeri Kranja,« poroča PU Ljubljana. 

33-letni voznik beemveja je kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl. Poškodovana sta tudi voznica osebnega vozila in otrok, ki sta bila v drugem vozilu. Stopnja njunih poškodb še ni znana.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policija išče voznika VW passata zlate ali srebrne barve z registrskimi tablicami z oznako KP. »Vozilo je poškodovano po levi strani in je odpeljalo proti Kranju. Voznika osebnega vozila in vse, ki bi kar koli vedeli o okoliščinah nesreče, naprošamo, da pokličejo na 113 ali se zglasijo oziroma pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali anonimni telefon na 080 1200,« še pišejo v poročilu.

Preberite tudi :
Vratolomen beg pred policijo, vozil tudi 200 na uro (VIDEO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije