NATAŠA ŽIVA ZAŽGANA

Policija iskala moškega, ki naj bi zagrešil strašen zločin

Policija je dva dni iskala partnerja zažgane ženske.
Fotografija: Pred hišo v Mali Račni jo je zažgal. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Pred hišo v Mali Račni jo je zažgal. FOTO: Dejan Javornik

Grozljiv zločin se je zgodil v sredo zvečer v Mali Račni pri Grosupljem, ko je zagorela 44-letna Nataša Jerič Zaviršek. Kot smo poročali, jo je na lastnem dvorišču bržkone polil z bencinom in zažgal njen mož, 47-letni Martin Zaviršek. To naj bi se zgodilo, ko se je ženska vrnila domov. V današnji tiskani izdaji Slovenskih novic lahko preberete pričevanje ene od sogovornic, ki je razkrila, da so se od hiše na vrhu hribčka po dolini razlegali kriki na pomoč: »Ležala je ob štirni, bila je hudo poškodovana. Hitro smo namočili brisače in smo jo začeli hladiti.« Pravi, da je poklicala še enega soseda, ki je gasilec in reševalec, kmalu je prišla pomoč. Ko so jo dajali na nosila, je kričala samo Martin, Martin, je še povedala ena izmed prvih, ki so poškodovani pomagali. Jerič Zavirškovo naj bi na dvorišču sicer našel njen sin. 

Opekline so bile tako hude, da je bilo ogroženo njeno življenje. Na PU Ljubljana smo vprašali, kakšno je zdravstveno stanje poškodovanke, a nam niso odgovorili. Povedali pa so, da osumljenca še vedno iščejo, torej njenega moža. 

»Glede zadeve še ni novih informacij. Policisti še vedno iščejo pogrešanega 47-letnega partnerja poškodovane osebe. Po opravljenem ogledu policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in kriminalistično preiskavo, tudi zaradi sumov morebitnega kaznivega dejanja, kjer pa vloga posameznikov v tej zadevi še ni pojasnjena.«Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas