Policija ga je ustavila v Kopru, ker je sunkovito speljal. Epilog vas bo šokiral

Zaradi posesti prepovedane droge so mu odredili pridržanje, saj so ga utemeljeno osumili storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje prepovedanih drog ter prometa z njimi.
Fotografija: Za voznika se je slabo končalo. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Za voznika se je slabo končalo. FOTO: Shutterstock

V torek so policisti ob 20.40 v Kopru ustavili 31-letnega domačina, ki je vozil osebni avtomobil. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen. Nato so opravili še hitri test za prepoznavo simptomov vožnje pod vplivom prepovedanih drog, ki pa je bil pozitiven na kokain. Odredili so mu strokovni pregled v izolski bolnišnici.

Med postopkom so policisti na vidnem mestu v vozilu našli dva paketa posušenih rastlinskih delcev (35,30 grama prepovedane droge konoplja).

Zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih drog in sunkovitega speljevanja (kar je bil tudi prvotni razlog zaustavitve) bodo podali obdolžilni predlog.

Zaradi posesti prepovedane droge so mu odredili pridržanje, saj so ga utemeljeno osumili storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje prepovedanih drog, nedovoljenih snovi v športu in predhodnih sestavin za njihovo izdelavo ter prometa z njimi.

Naslednji dan je bila opravljena hišna preiskava. V avtomobilu so našli še pet gramov bele prašnate snovi (kokain) in pet gramov posušenih rastlinskih delcev (konoplja) ter 71 PVC-vrečk za pakiranje snovi.

Kazensko ga bodo ovadili, so zapisali v poročilu PU Koper.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije