PROMETNA NESREČA

V grozljivem trčenju na štajerski avtocesti umrl voznik (FOTO)

Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je bila avtocesta dlje časa zaprta.
Fotografija: Huda nesreča na štajerski avtocesti. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Huda nesreča na štajerski avtocesti. FOTO: Facebook

Na štajerski avtocesti se je pri izvozu Dramlje v smeri Maribora zgodila hujša prometna nesreča, v kateri je umrl voznik kombiniranega vozila.

»Nekaj pred 15. uro smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v bližini avtocestnega izvoza Dramlje, v smeri proti Mariboru. V prometni nesreči je umrl 56-letni češki voznik kombiniranega vozila. Do nesreče je prišlo, ker je voznik kombiniranega vozila najverjetneje spregledal, da je 50-letni voznik madžarskega tovornega vozila s priklopnikom, ki je vozil pred njim, zaradi zgostitve prometa upočasnil vožnjo, in je trčil vanj,« so sporočili s Policijske uprave Celje.

Avtocesta v smeri proti Mariboru je bila za ves promet dve uri in pol zaprta. 

Huda nesreča na štajerski avtocesti. FOTO: Facebook
Huda nesreča na štajerski avtocesti. FOTO: Facebook


To je letošnja šesta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje. »Žal se je danes znova pokazalo, da se nekateri vozniki ob prometnih nesrečah na avtocesti še vedno ne razvrstijo tako, da bi vzpostavili reševalni pas, ki je dovolj širok za prihod intervencijskih vozil na kraj. Vsi moramo vedno upoštevati, da s pravilno razvrstitvijo vozil, ki niso udeležena v prometni nesreči na avtocesti, omogočimo reševalnim vozilom hitrejši dostop do ponesrečencev in s tem povečamo možnost njihovega
preživetja,« so še opozorili na PU Celje.


 

 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas