PROMETNE NESREČE

Počilo blizu Kranja, poškodovanim nudijo pomoč

Po podatkih policije sta bili v nesreči udeleženi dve vozili.
Fotografija: Policija je sporočila, da bo cesta med Kranjem in Golnikom več ur zaprta. (simbolična fotografija). FOTO: Tadej Regent, Delo
Odpri galerijo
Policija je sporočila, da bo cesta med Kranjem in Golnikom več ur zaprta. (simbolična fotografija). FOTO: Tadej Regent, Delo

Zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila malo pred 18. uro je zaprta glavna cesta Letenice–Goriče med Kranjem in Golnikom. Po prvih podatkih sta udeleženi dve vozili. Udeležencem je nudena zdravniška pomoč. Cesta bo zaprta okoli dve uri ali več, so sporočili iz PU Kranj.

Ob 16.45 pa je na Cesti na grad v Sevnici osebno vozilo zdrsnilo s cestišča. Gasilci PGD Sevnica so izvlekli vozilo na cestišče. Poškodovanih ni bilo, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Okoli 16. ure je v naselju Loka v občini Starše osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se zagozdilo med drevesi. Gasilci GB Maribor in PGD Starše so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, s tehničnim posegom poškodovano osebo rešili iz vozila in vozilo postavili na kolesa. Reševalci nujne medicinske pomoči Maribor so poškodovanega voznika odpeljali v UKC Maribor.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije