ČAKA JO KAZEN

Pobegnila policistom, pa so vklenili njo in mladoletnici

Korošica Petra Veber z družino bo plačala dobrih 2800 evrov kazni, to je epilog policijskega posredovanja.
Fotografija: Petra Veber je dobila za najmanj 1827,29 evra kazni. FOTO: Anica Bidar
Odpri galerijo
Petra Veber je dobila za najmanj 1827,29 evra kazni. FOTO: Anica Bidar

MARIBOR – V Sloveniji imajo nekateri državljani različne težave s policisti; od storilcev kaznivih dejanj prek navijačev ali prometnih prekrškarjev do tajkunov in drugih kriminalcev. In še marsikdo vmes. Najdejo se tudi posamezniki kot Samo Tadin, ki se je namerno zaletel v policijsko vozilo, da bi se jim maščeval. A malokdo je vzbudil toliko pozornosti z javno objavo posnetka svojega besednega besnenja nad policisti, kot je je minulo poletje Petra Veber z Raven na Koroškem.
Vebrova je lani v zaprti skupini ​na facebooku Koroška policija brez cenzure objavila posnetek, v katerem policista (ki iz avtomobila nadzira promet oziroma voznike) poduči, kje je parkiral. Videlo ga je ogromno ljudi, policijski sindikat je posnetemu možu postave dodelil odvetnika, Vebrova naj bi bila zaradi dejanja ovadena. Posnetek je bil pozneje umaknjen s spleta; a konec marca letos se je avtorica znova zapletla z možmi v modrem – tokrat mariborskimi. 

*»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije