VLOM

Po več kot mesecu dni ugotovili, da so jim vlomili v hišo

Nepridiprava še iščejo.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Policija 
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Policija 

Dopoldne so policisti na območju Lokavca v občini Ajdovščina obravnavali vlom v eno od tamkajšnjih stanovanjskih hiš. Po do sedaj zbranih podatkih, se je omenjeno kaznivo dejanje zgodilo v drugi polovici decembra lanskega leta, ko je neznani storilec vlomil skozi balkonska vrata objekta v času odsotnosti stanovalcev.

Nepridiprav je v notranjosti objekta našel in si prilastil zlatnino. Po izvršenem kaznivem dejanju je storilec objekt zapustil in odšel neznano kam. O kaznivem dejanju so policisti obvestili pristojne pravosodne organe.

Novogoriški policisti ob tem ponovno opozarjajo na upoštevanje osnovnih samozaščitnih ukrepov z namenom preprečevanja tovrstnih premoženjskih kaznivih dejanj. »V primeru izvršenih tatvin in vlomov v omenjene objekte občanom in občankam svetujemo, da nemudoma pokličejo policiste najbližje policijske postaje ali znano interventno številko policije 113 z namenom odkritja storilca kaznivega dejanja in do prihoda policistov ničesar ne prijemajo ali premikajo zaradi morebitnega poškodovanja ali uničenja sledi, ki bi lahko pripeljale do odkritja storilca kaznivega dejanja.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije