PROMETNA NESREČA

Pijani 69-letnik povzročil nesrečo, potem pa pobegnil

V krožnem križišču je trčil v avto italijanskega voznika, nato pa pobegnil. Ko so ga policisti izsledili, so ugotovili, da je pod vplivom alkohola.
Fotografija: FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
FOTO: Leon Vidic, Delo

V četrtek ob 18.51 se je zgodila prometna nesreča s pobegom na območju naselja Miren, v kateri sta bili udeleženi dve vozili.

Na kraju so novogoriški policisti ugotovili, da je italijanski voznik osebnega avtomobila pravilno vozil v krožišču. Takrat je iz smeri vasi Bilje pripeljal in se v krožišče nepravilno vključeval voznik drugega osebnega avtomobila, ki je z vozilom trčil v desni bočni del Italijanovega avtomobila.

Po trčenju voznik ni ustavil in drugemu udeležencu nesreče ni nudil ustreznih podatkov niti o nesreči ni obvestil policije. Odpeljal je naprej.

V nesreči nihče ni bil poškodovan.

Novogoriški policisti so pobeglega 69-letnega voznika avtomobila kmalu izsledili in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Ta je pokazal 0,89 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Policisti so o nesreči obvestili novogoriško tožilstvo. Povzročitelja čaka tudi srečanje s sodnikom, saj bodo podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče, poroča PU Nova Gorica.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije