POZIV OČIVIDCEM

Pešca (72) sredi noči zbil in ga pustil umreti

Vozilo neznanega voznika je verjetno poškodovano.
Fotografija: Policija še vedno išče povzročitelja nesreče. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Policija še vedno išče povzročitelja nesreče. FOTO: Getty Images, Istockphoto

RIBNICA NA POHORJU – V petek malo pred polnočjo je v prometni nesreči umrl pešec, policija pa še vedno išče voznika, ki ga je zbil in nato pobegnil.

Voznika, ki je odpeljal s kraja nesreče, ne da bi ustavil in pešcu nudil pomoč, policija znova poziva, da se zglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče telefonsko številko 113.

Nesreča se je zgodila v Hudem Kotu, ko je neznani voznik neznanega vozila trčil v 72-letnega pešca in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi pešcu nudil pomoč. Pešec je hodil iz smeri Ribnice proti Vuhredu, najverjetneje po sredini vozišča. Neznani voznik je vanj trčil v nepreglednem ovinku približno kilometer pred Ribnico na Pohorju.

Pešec je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

Vozilo za zdaj še neznanega voznika je najverjetneje poškodovano spredaj desno oziroma po desnem bočnem delu. Poškodovano lahko ima tudi desno stransko ogledalo.

Vse, ki o prometni nesreči kar koli vedo, policija prosi, da jih o tem obvestijo. Pokličejo naj telefonsko številko postaje Radlje ob Dravi 02 88 70 600, 113 oziroma anonimno številko policije 080 12 00.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije