PRIZNANJE NA SODIŠČU

Partner Anje Jenko oropal banko

Tožilstvo mu očita, da je pred dvema letoma oropal tri bančne poslovalnice. En rop je priznal, druga dva zanikal.
Fotografija: Mario Pejčić in Anja Jenko. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Mario Pejčić in Anja Jenko. FOTO: Mediaspeed

KRANJ – Mario Pejčić, fant starlete Anje Jenko, je obtožen, da naj bi od januarja do marca 2017 oropal kar tri bančne poslovalnice (eno v Cerkljah, drugi dve v Ljubljani). Gorenjski glas poroča, da je priznal rop v Cerkljah, druga dva pa zanikal.

Ropar v BMW X5

V enoto Deželne banke v Cerkljah je Pejčić prišel z imitacijo pištole, ki jo je imel zataknjeno za pas, in pobegnil bogatejši za 7700 evrov. Pejčića je policija izsledila že dva dni kasneje – varnostna kamera ga je posnela, ko se je z BMW X5 pripeljal na kraj zločina. Kmalu se je izkazalo, da je imel avto na lizingu Joel Srbu, ki smo ga spremljali v resničnostnem šovu Bar, večinoma pa naj bi ga uporabljal njegov prijatelj Pejčić, piše Gorenjski glas.

Glede na način izvršitve dejanja, v enem od ropov so v bližini opazili takšen BMW X5, so preiskovalci Pejčića povezali še z dvema ropoma, ki sta se zgodila v Ljubljani. Kot smo že omenili, je ta dva ropa zanikal.

Dolgovi

Pejčić je povedal, da je potreboval denar za poplačilo osem tisočakov dolga, ki je še ostal po zaprtju lokala Groš v Grosupljem (tega je odprl skupaj s Srbujem), kar je odnesel, pa da je skušal tudi povrniti. Nekaj obrokov naj bi že tudi plačal, nato pa je razglasil osebni stečaj. Na sodišču se je pojavila tudi Jenkova, ki je po poročanju Gorenjskega glasa razkrila, da se z njegovimi financami ni ukvarjala: »Nikoli ga nisem spraševala, koliko zasluži, mene so podpirali starši.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije