PROMETNA NESREČA

Nova nesreča pri izvozu Višnja Gora, z vozilom v odbojno ograjo

Zgodilo se je danes dopoldan.
Fotografija: FOTO: Twitter/promet.si
Odpri galerijo
FOTO: Twitter/promet.si

Ob 11.42 se je na avtocestnem odseku Grosuplje–Višnja Gora, pri izvozu Višnja Gora, občina Ivančna Gorica, voznik z osebnim vozilom zaletel v odbojno ograjo. Poškodovala se je sopotnica v vozilu.

Gasilci GB Ljubljana in PGD Grosuplje so s tehničnim posegom poškodovano sopotnico rešili iz vozila, jo predali reševalcem NMP Ljubljana in odklopili akumulator. Reševalci NMP Ljubljana so poškodovanko o oskrbeli in odpeljali v UKC Ljubljana, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Popoldan nova nesreča

Ob 17.15 pa se je na dolenjski avtocesti pred izvozom Višnja Gora, smer Novo mesto, občina Ivančna Gorica, voznik z osebnim vozilom zaletel v odbojno ograjo in se poškodoval. Gasilci PGD Grosuplje so voznika predali v oskrbo ekipi NMP, posuli absorbent po razlitih motornih tekočinah in odklopili akumulator, še poroča omenjeni portal.

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Včeraj nekaj pred 13.30 se je na dolenjski avtocesti pri izvozu Višnja Gora v smeri Novega mesta zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri sta umrla 74-letni voznik in 67-letna voznica, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije