MOTORNA ŽAGA

Nepridipravi kradli tistim, ki pomagajo ljudem v stiski

S prireditve, ki je minulo soboto potekala v Lipi, je zlikovec odšel z žago. Ukradel jo je iz gasilske cisterne, ki je bila parkirana ob požarni straži.
Fotografija: Ukradena žaga je znamke Stihl.
Odpri galerijo
Ukradena žaga je znamke Stihl.

LIPA – Dejstvo, da falotom ni prav nič ni sveto, se je potrdilo v eni najlepših prekmurskih vasi Lipi, dober streljaj od Beltincev, kjer je minulo soboto potekala prireditev 31. Krumplova noč.

S prireditve pa je neznanec odšel z motorno žago znamke Stihl MS 460, a je ni dobil na morebitnem srečelovu, temveč jo je ukradel iz gasilske cisterne, ki so jo domači gasilci parkirali ob požarni straži. Dejanje je vsekakor obsojanja vredno, saj je zlikovec okradel gasilce, ki so vedno in vsakomur pripravljeni nesebično priskočiti na pomoč.


Člani PGD Lipa zdaj na družabnih omrežjih novemu lastniku motorne žage želijo varno in dobro delo. Hkrati ga prosijo, da se udeleži morebitne intervencije PGD Lipa, saj je društvo po tatvini ostalo brez edine motorne žage, ki jo je premoglo, in to prav zdaj, ko morajo gasilci skoraj vsak dan pomagati ljudem po nevihtah in neurjih, ko med drugim odstranjujejo padla drevesa s prometnic. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije