Na njivo, v jarek in v gozd

Voznik je na cesti med Križem in Mostami izgubil nadzor nad vozilom in se huje ranil. V gozd je v soboto zapeljal voznik na Celjskem, v okolici Ptuja je avto končal v jarku.
Fotografija: Voznik, ki je zapeljal v jarek, je moral v bolnišnico. FOTO: 112 Ptuj
Odpri galerijo
Voznik, ki je zapeljal v jarek, je moral v bolnišnico. FOTO: 112 Ptuj

Na cesti med naseljema Križ in Moste se je v noči na soboto pripetila huda prometna nesreča, v kateri je bil udeleženo osebno vozilo, v katerem sta bila poleg voznika dva sopotnika. Voznik avtomobila, ki je zletel s ceste in obrnjen na streho pristal na bližnjem polju, se je po poročanju spletne strani uprave za zaščito in reševanje huje ranil, reševalci so ga odpeljali na zdravljenje v bolnišnico, preostala udeleženca pa sta dobila lažje telesne poškodbe. Poleg 14 članov PGD Moste so v intervenciji sodelovali gasilci PGD Kamnik in reševalci nujne medicinske pomoči, na prizorišče so prišli tudi policisti.

Na intervencijo je odhitelo 14 članov PGD Moste. FOTO: Pgd Moste
Na intervencijo je odhitelo 14 članov PGD Moste. FOTO: Pgd Moste
Nekaj ur pozneje se je ponesrečil voznik, ki mu je avto ušel izpod nadzora na cesti, ki povezuje naselji Svetina in Kanjuce. Avto je zapeljal v gozd in še nekaj časa drsel po strmini, dokler ga niso ustavila drevesa. Tokrat k sreči ranjenih ni bilo, gasilci PGE Celje, ki so posredovali, so na vozilu odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine, avto postavili na kolesa in ga potegnili iz gozda ter cesto počistili.

V jarku je medtem obtičal avto, s katerim je s ceste v Svetincih, naselju v občini Destrnik, voznik zapeljal v noči na nedeljo. Člani PGD Ptuj so kraj nesreče zavarovali in ranjenega voznika s tehničnim posegom rešili iz zmečkane pločevine. Reševalci so ga odpeljali na zdravljenje v ptujsko bolnišnico.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije