KRAJE AVTOMOBILSKIH DELOV

Na Goriškem na parkiriščih kradejo katalizatorje

Ukradli so katalizatorja z avtov, ki sta bila parkirana pred nakupovalnim središčem.
Fotografija: Katalizatorji so na Goriškem vroča roba. FOTO: Octavian Lazar Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
Katalizatorji so na Goriškem vroča roba. FOTO: Octavian Lazar Getty Images/Istockphoto

V torek zvečer so policijo obvestili o tatvini avtomobilskega katalizatorja z osebnega avtomobila znamke VW Polo, ki je bil parkiran na parkirišču pred večjim nakupovalnim centrom v Novi Gorici na Prvomajski ulici.

Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec v času od nedelje, 22. januarja, do včerajšnje prijave kaznivega dejanja Policiji s podvozja avtomobila s pomočjo neznanega predmeta odrezal oz. odstranil katalizator in nato z ukradenim predmetom odšel neznano kam. S tem dejanjem je nepridiprav oškodovancu povzročil za okoli 400 evrov materialne škode. S strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti PP Idrija o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. 

V enakem časovnem obdobju pa se je isto zgodilo tudi lastniku osebnega avta znamke BMW, ki je bil prav tako parkiran pred istim nakupovalnim centrom na Prvomajski ulici. S tem dejanjem je nepridiprav oškodovancu povzročil za okoli 600 evrov materialne škode. Policisti PP Nova Gorica okoliščine kaznivega dejanja še preiskujejo in bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije