CESTA VEČ UR ZAPRTA

Masaker na dolenjki: avto se je zaril pod tovornjak (VIDEO)

Zgodilo se je malo po 15. uri. Policija prosi za pomoč.
Fotografija: Vozilo so gasilci izvlekli izpod tovornjaka. FOTO: Dolenjskanews.com
Odpri galerijo
Vozilo so gasilci izvlekli izpod tovornjaka. FOTO: Dolenjskanews.com

Nekaj minut po 15. uri se je na avtocesti Novo mesto–Ljubljana zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi. 

Zaradi nesreče je bila dolenjska avtocesta med priključkoma Novo mesto zahod in Mirna Peč proti Ljubljani zaprta približno štiri ure. Nastal je zastoj.

Po prvih ugotovitvah ogleda policije se je osebni avtomobil nekaj metrov za priključkom Novo mesto zahod v smeri proti Ljubljani od zadaj zaletel v tovorno vozilo. V osebnem vozilu sta bili dve osebi, ki sta umrli na kraju.

Na kraju so bili policisti, gasilci, reševalci in uslužbenci Darsa. 

Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj in s tehničnim posegom odprli osebno vozilo. Po opravljenem policijskem postopku so dvignili tovorno vozilo in izvlekli zagozdeno osebno vozilo. Za poškodovanega psa v osebnem vozilu so poskrbeli delavci zavetišča. Uslužbenci Darsa so uredili prometno signalizacijo in počistili posledice nesreče.


Ste videli, kaj se je ugodilo?


Priključek Novo mesto zahod proti Ljubljani je bil dlje časa zaprt vedno zaprt. Promet je bil urejen po vzporednih cestah. 

Morebitne očividce prometne nesreče, ki so videli, kako se je ta zgodila, policija prosi, da pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.


VIR: dolenjskanews.com

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije