DRZNA TATVINA

Moška vdrla v hišo in kradla: prijela ga je za bundo, a se ji je iztrgal

Zgodilo se je na območju Vipave. 
Fotografija: Moška sta pobegnila. Fotografija je simbolična. FOTO: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Moška sta pobegnila. Fotografija je simbolična. FOTO: Guliver/getty Images

V sredo ob 11.33 so policiste PU Nova Gorica obvestili o drzni tatvini v Vipavi. Dva neznanca st vstopila v stanovanjsko hišo skozi odprta vrata garaže in nato v višjem nadstropju objekta našla in si prilastila gotovino. Njuno početje je slišala stanovalka in s klici na pomoč skušala priklicati partnerja, ki je bil v garaži. Pri tem je enega od storilcev prijela za bundo, vendar se mu je uspelo iztrgati iz njenih rok in s sostorilcem pobegniti. Policisti iz Ajdovščine nadaljujejo preiskavo.

Policija opozarja

V zvezi z omenjeno drzno tatvino policisti pozivajo vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi policiji lahko nudili koristne informacije, da jih sporočijo policistom iz Ajdovščine. Sicer pa glede preprečevanja tovrstnih premoženjskih kaznivih dejanj policisti PU Nova Gorica tudi tokrat ponovno opozarjajo na upoštevanje osnovnih samozaščitnih ukrepov za preprečitev tatvin in vlomov v hiše, stanovanja, gospodarske in druge objekte.
 

Preberite tudi: Voznik zaspal za volanom in povzročil nesrečoPolicisti svetujejo, da oškodovanci nemudoma pokličejo policiste najbližje policijske postaje ali številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200. Do prihoda policistov naj ničesar ne prijemajo ali premikajo zaradi morebitnega poškodovanja ali uničenja sledi, ki bi lahko pripeljale do odkritja storilca kaznivega dejanja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije