SILOVITO POČILO

Maročana ukradla avto in ga razbila

Maročana, ki sta nezakonito prišla v Slovenijo, sta se ponesrečila med Litijo in Zagorjem. Huda prometna nesreča se je pripetila tudi v okolici Sevnice, ranili so se trije udeleženci.
Fotografija: Gasilci so odklopili akumulatorja ter avtomobila potegnili nazaj na cesto. FOTO: Pgd Sevnica
Odpri galerijo
Gasilci so odklopili akumulatorja ter avtomobila potegnili nazaj na cesto. FOTO: Pgd Sevnica

LJUBLJANA – V Trnovcu, naselju v sevniški občini, se je v ponedeljek popoldne pripetila huda prometna nesreča. Trčili sta dve vozili, trk pa je bil tako silovit, da sta obe končali na travniku ob cesti. Trije udeleženci so se ranili, reševalci nujne medicinske pomoči so jih odpeljali v brežiško bolnišnico.

Na intervencijo so odhiteli tudi prostovoljni gasilci iz Sevnice, kraj nesreče zavarovali, na vozilih odklopili akumulatorja ter pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu ranjencev. Nato so avtomobila, ki sta povsem uničena, potegnili nazaj na cesto in preprečili, da bi iz njiju iztekle motorne tekočine.
V okolici Sevnice sta trčila osebna avtomobila. FOTO: Pgd Sevnica
V okolici Sevnice sta trčila osebna avtomobila. FOTO: Pgd Sevnica

Veliko srečo pa sta imela voznik in njegov sopotnik, oba državljana Maroka, ki sta se včeraj zjutraj ponesrečila na cesti med Litijo in Zagorjem. Ker je bil prehiter, je voznik na mokri in spolzki cesti izgubil nadzor nad avtomobilom in trčil v odbojno ograjo. Voznik se je lažje ranil, sopotnik pa je odnesel celo kožo.

Policisti, ki so nesrečo obravnavali, so ugotovili, da je bil avto, v katerem sta se moška prevažala, pred tem ukraden na območju, kjer za varnost skrbijo njihovi kolegi z novomeške policijske uprave. Izkazalo se je še, da sta Maročana, ki sta ukradla avto in ga razbila, v Slovenijo prišla nezakonito. Policisti so včeraj o dogodku še zbirali obvestila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije