NORIŠNICA

Kaj se je dogajalo na Obali? Obračun z žensko, grožnje in kričanje

V avtokampu je grozil zaposlenim, ker mu niso hoteli postreči alkohola.
Fotografija: Policisti so morali večkrat posredovati zaradi nasilnega vedenja (simbolična fotografija). FOTO: Boris Šuligoj
Odpri galerijo
Policisti so morali večkrat posredovati zaradi nasilnega vedenja (simbolična fotografija). FOTO: Boris Šuligoj

V ponedeljek popoldne je na parkirišču v Luciji 29-letnik iz Kočevja na osebnem avtomobilu 18-letnice iz Kranja poškodoval vzvratno ogledalo in ji razbil iphone 12. S tem je povzročil za 1300 evrov škode. Med sporom je z žensko tudi fizično obračunal. Zoper moškega bodo policisti napisali kazensko ovadbo zaradi poškodovanje tuje stvari, zaradi kršitve javnega reda in miru pa mu je bil izdan plačilni nalog.

Zvečer so policisti posredovali v avtokampu Lucija, kjer je pijan 39-letnik kršil javni red in mir. Moški je kričal in grozil s pretepom zaposlenim, ker mu niso hoteli postreči alkohola. Ker ni upošteval ukaza policistov, je bilo zanj odrejeno pridržanje. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ponoči so policisti posredoval v stanovanju v Kopru, kjer je v odklenjeno stanovanje vstopil 35-letnik pod vplivom psihoaktivnih snovi. Ker ni upošteval ukazov policistov, da zapusti stanovanje, prav tako pa je grozil, da bo obračunal z lastnikom stanovanja, je bilo zanj odrejeno pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda ni mira.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije