NASILNA ROPARJA

Kaj se dogaja po Sloveniji? Moškega sredi ceste brutalno napadla zamaskiranca

Žrtev sta hudo poškodovala.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: PGD Mengeš
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: PGD Mengeš

Poročali smo že o dveh roparskih tatvinah, ki sta se za vikend zgodili v Ljubljani, očitno pa to nista bila osamljena primera. Včeraj ob 20.46 so bili policisti policijske uprave Koper obveščeni o izvršenem ropu v Sežani. Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil ugotovili, da sta dva neznana in zamaskirana moška, za banko na Partizanski cesti v Sežani, pristopila do oškodovanca in od njega, v italijanskem jeziku, zahtevala denar.

Eden od storilcev je žrtev s topim predmetom večkrat udaril po telesu, pri čemer je bil moški hudo telesno poškodovan. Žrtvi sta storilca pri ropu odvzela vrednejše predmete.

Policija prosi za informacije

Po dosedaj zbranih informacijah sta bila oba storilca suhe postave, visoka med 170 in 180 centimetri,  oba obuta v črne športne copate, na glavah pa sta oba imela tudi krinki.

Po dejanju sta se storilca po vsej verjetnosti odpeljala v smeri Italije, in sicer s sivim osebnim avtomobilom znamke Citroën, karavanske izvedbe, z nameščenimi italijanskimi registrskimi številkami.

Vse, ki bi karkoli vedeli o izvršenem kaznivem dejanju, ali bi imeli informacije o storilcih, policija prosi, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali telefonsko številko Policije 113, ali anonimno na št. 080 1200.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije