ZAPRTA CESTA

Intervencija v naselju: puščal je plin, ljudi evakuirali

Objavljeno 16. oktober 2019 20.50 | Posodobljeno 16. oktober 2019 22.23 | Piše: Ma. M.

Gasilci so izpraznili del bloka, delno zaprli cesto in sanirali mesto, kjer je puščal plin. 

Fotografija je simbolična. FOTO: PGD Dramlje
LJUBLJANA – Gasilska brigada (GB) Ljubljana je na spletnih omrežjih okoli osme ure sporočila, da je na Brilejevi ulici 2 v Ljubljani prišlo do puščanja zemeljskega plina. »Preventivno smo evakuirali prebivalce bloka. Trenutno je v tem delu zaprta Celovška cesta,« so takrat zapisali. 

»Policisti in gasilci so zavarovali okolico kraja puščanja plina in poskrbeli za zaprtje dovoda plina. Gasilci so preverili, ali obstaja nevarnost za prebivalce v neposredni okolici, in iz dela stavbe na Brilejevi 2 napotili nekaj stanovalcev. Po opravljenih meritvah so se stanovalci lahko vrnili v objekt, saj nevarnosti v bližnjih objektih ni bilo. Delavci pristojnega podjetja so preprečili nadaljnje uhajanje plina in bodo preventivno tam, dokler ne bo izvedena celotna sanacija,« nam je povedala Aleksandra Golec iz PU Ljubljana. 
 
Nobena oseba ni bila poškodovana oziroma ni potrebovala zdravniške pomoči. Policisti so zaradi zavarovanja kraja dogodka med približno 20.10 in 21.30 v celoti zaprli Celovško cesto, zaradi česar je prihajalo do zastojev. 

Ste opazili kaj zanimivega? Pišite nam, dodajte fotografijo ali video.


 
Deli s prijatelji