SILOVITO TRČENJE

FOTO: Pristal je na strehi

Huda nesreča se je zgodila v križišču Ljubljanske ulice in Ceste proletarskih brigad. Udeležena sta bila vozilo za prevoz denarja in avto, ranila sta se dva udeleženca.
Fotografija: Trčili sta dve vozili. FOTOGRAFIJI: Mediaspeed
Odpri galerijo
Trčili sta dve vozili. FOTOGRAFIJI: Mediaspeed

MARIBOR – Le dan po tragični prometni nesreči, ki je povsem ohromila promet na mariborski zahodni vpadnici in v kateri je umrl 69-letni voznik skuterja iz okolice Maribora, je včeraj zjutraj ponovno počilo. Tokrat na križišču Ljubljanske ulice in Ceste proletarskih brigad. Policisti so sporočili, da sta bila v nesreči udeležena vozilo za prevoz denarja in osebni avtomobil. Trčenje je bilo tako silovito, da je osebni avtomobil pristal na strehi. Iz mariborskega univerzitetnega kliničnega centra so sporočili, da so reševalci k njim na zdravljenje pripeljali dve osebi. Po naših podatkih nista huje poškodovani. Promet je bil na križišču oviran dobro poldrugo uro.

Poškodbe udeležencev menda niso bile hude.
Poškodbe udeležencev menda niso bile hude.
So pa policisti sporočili tudi podrobnosti predvčerajšnje nesreče, ki se je na Tržaški cesti v Mariboru končala s smrtjo 69-letnega voznika skuterja. Policisti so ugotovili, da je nesrečo zakrivila 21-letna voznica poltovornjaka, ki je vozila od Maribora proti Bohovi in v križišču ni upoštevala rdeče luči na semaforju. Zaradi tega je trčila v 69-letnega voznika motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal z dovozne poti. Njegove poškodbe so bile tako hude, da je umrl na kraju nesreče.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije