PROSTITUCIJA

Danielo zvabil v Slovenijo in jo prodal mariborskemu zvodniku

Mitov Iliyan Ivanov ni slišal, kaj ima zoper njega povedati oškodovanka. Na sodišče v Sofiji je ni bilo.
Fotografija: Danielo naj bi Ivanov zvabil v Slovenijo, nato pa prodal mariborskemu zvodniku.
Odpri galerijo
Danielo naj bi Ivanov zvabil v Slovenijo, nato pa prodal mariborskemu zvodniku.

LJUBLJANA – Brez milosti je sodnik v Sofiji kolegici na ljubljanskem okrožnem sodišču sporočil: »Priči sta vabilo prejeli, opravičili se nista. Ker ju ni, sledi globa in naslednjič prisilna privedba.« Predvidena videokonferenca, s katero bi sodišče lažje prišlo do resnice glede obtožb o zlorabi prostitucije, je tako padla v vodo.

Bolgar Mitov Iliyan Ivanov, ki že ždi v zaporu zaradi zlorabe prostitucije, se otepa še očitkov, da je poleg Aneliye, brezposelne vdove in mame dveh mladoletnih otrok (zaradi tega je že bil pravnomočno obsojen na dve leti in dva meseca zapora), na podoben način leta 2010 v Slovenijo spravil tudi Bolgarko Danielo. Ta naj bi po prepričanju tožilstva doživljala pravi pekel, saj je morala proti svoji volji drugim moškim dati na razpolago svoje telo.

Bolgar Mitov Iliyan Ivanov že ždi v zaporu zaradi zlorabe prostitucije.
Bolgar Mitov Iliyan Ivanov že ždi v zaporu zaradi zlorabe prostitucije.

Prvič naj bi jo, ni sicer jasno, za kolikšen znesek, prodal mariborskemu zvodniku Vojku Potočniku. Njene storitve je oglaševal prav Potočnik, ki je tudi določal vse pogoje dela – tako recimo ni imela vpliva na to, koliko strank bo imela in katere – in na njen račun služil. Za klasični in oralni spolni odnos naj bi stranke plačevale 50 evrov, za analnega pa 100. Toda ves čas naj bi bil njen šef še vedno tudi Ivanov, ki jo je po prepričanju tožilstva nadziral in jo prevažal na različne konce Slovenije, kjer je delala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije