NESREČE

Zapeljala s ceste in se ranila

Pri Gornji Radgoni je s spolzke ceste zapeljala voznica, na Obali voznik. Ženska je morala na zdravljenje v bolnišnico, v drugi nesreči ranjenih ni bilo.
Fotografija: Avto je pristal v jarku.
Odpri galerijo
Avto je pristal v jarku.

GORNJA RADGONA – Potem ko je tudi skrajni severovzhod države obiskal aprilski dež, so imeli vozniki kar precej težav z obvladovanjem svojih jeklenih konjičkov. Tako je v noči na soboto v naselju Janžev Vrh v občini Radenci voznica osebnega vozila na mokri in spolzki cesti izgubila nadzor nad avtomobilom in zapeljala s cestišča, kjer se je z avtomobilom prevrnila na bok.
Na pomoč so voznici priskočili prostovoljni gasilci. FOTOGRAFIJI: PGD Gornja Radgona
Na pomoč so voznici priskočili prostovoljni gasilci. FOTOGRAFIJI: PGD Gornja Radgona

Poškodovano so s tehničnim posegom iz zmečkanega avtomobila rešili prostovoljni gasilci iz Gornje Radgone, ki so tudi zavarovali kraj nesreče, zagotovili razsvetljavo, odklopili akumulator, vozilo postavili nazaj na kolesa, očistili cestišče in pomagali reševalcem iz ZD Gornja Radgona pri prenosu poškodovanke.

Sicer pa je bilo te dni v prometu precej mirno. Poleg te nezgode je v noči na soboto počilo še na Obali, natančneje na cesti, ki povezuje Izolo in Šared. Tudi tokrat je bil v nesreči udeleženo le eno vozilo, voznik katerega je enako kot voznica izgubil nadzor nad avtomobilom, ta pa je posledično prevrnil na streho.


Kraj nesreče so zavarovali koprski gasilci, na avtomobilu so odklopili akumulator in pomagali vlečni službi z razsvetlitvijo prizorišča. Tja so prišli tudi reševalci nujne medicinske pomoči, ti so tri udeležence, ki so bili v času nesreče v avtomobilu, pregledali ter ugotovili, da nadaljnje oskrbe ne potrebujejo. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije