Za las ušel smrti pod drevesom

Med vožnjo je na streho avtomobila padlo posekano drevo.
Fotografija: Drevo so delavci podrli ravno v trenutku, ko je mimo pripeljal voznik (simbolična fotografija). FOTO: Pgd Idrija
Odpri galerijo
Drevo so delavci podrli ravno v trenutku, ko je mimo pripeljal voznik (simbolična fotografija). FOTO: Pgd Idrija

V ponedeljek malo pred 13. uro je bila policija obveščena, da je vozniku osebnega avtomobila med vožnjo od naselja Lokve proti Predmeji na streho vozila padlo drevo, ki so ga v tistem trenutku požagali delavci enega od samostojnih podjetnikov.

Posekana jelka je padla proti tlom v času, ko je po cesti v okolici naselja Predmeja pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila. Padlo drevo je poškodovalo oziroma zmečkalo streho zadnjega dela vozila, za voznikovim sedežem, in čez del sopotnikovega sedeža.

Voznik avtomobila pri tem ni bil poškodovan, na vozilu pa je nastala materialna škoda.

O zadevi je policija obvestila pristojne pravosodne organe. Policisti policijske postaje Ajdovščina bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, poroča PU Nova Gorica.
 
Preberite tudi:
Drevo pokopalo bodočega očka Primoža (28)

Pred dnevi je, ko je po Sloveniji divjal močan veter, ta podrl drevo, ki je padlo na cesto Dravograd–Maribor v Podvelki ravno v trenutku, ko se je mimo peljal 52-letni voznik. Drevo je njegovo vozilo povsem zmečkalo, voznik pa je na kraju umrl.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije