PADEL MU JE TELEFON

Velika iskalna akcija na Bovškem, izginil je 23-letnik

Podal se je v iskanje mobilnega telefona, vrnil se ni.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: O. B.
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: O. B.

BOVEC – Novogoriški policisti so bili v četrtek malo po 19. uri obveščeni o pogrešani osebi na območju trdnjave Kluže na Bovškem. Dva britanska državljana (stara 23 in 27 let) sta bila popoldne na južni strani trdnjave, 23-letniku pa je v sotesko reke Koritnice padel mobilni telefon.

Zaradi prepadnosti terena ni bilo mogoče peš do telefona, zato sta se oba Britanca s kombijem odpeljala po regionalni cesti približno pol kilometra naprej od trdnjave Kluže v smeri Loga pod Mangartom. Tam sta na makadamskem parkirišču parkirala vozilo, 23-letnik pa se je okoli 17.45  odpravil iskat telefon ob levem bregu Koritnice. Teren na tem območju je zelo strm in nevaren, zaradi nedavne obilice padavin pa je gladine Koritnice visoka.

Policisti PP Bovec so takoj po prejetju prijave začeli iskanje, pridružili pa so se jim tudi gorski reševalci GRS iz Bovca in znanci pogrešanega. Iskalna akcija je bila v večernih urah prekinjena in se ponovno nadaljuje zjutraj.

Vse, ki bi pogrešanega opazili ali kar koli vedeli o njegovem izginotju, policija prosi, da o tem obvestijo policiste PP Bovec na telefonsko številko 05389 6850 ali najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na intervencijsko številko policije 113 oziroma ali anonimni telefon policije 080 1200.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije