POZIV POLICIJE

V streljanje na Goriškem vpletenih več oseb, policija jih še išče (VIDEO)

Če ste kaj videli ali slišali, pokličite policijo.
Fotografija: Policisti zadevo še preiskujejo. FOTO: Sibila Peternelj
Odpri galerijo
Policisti zadevo še preiskujejo. FOTO: Sibila Peternelj

V torek ob 17.10 je bila Policijska uprava Nova Gorica obveščena o streljanju na Rejčevi ulici v Novi Gorici, v katerem je bilo udeleženih več oseb. Takoj po prijavi so bili tja napoteni policijske patrulje in kriminalisti novogoriške policijske uprave, vendar niso našli nikogar.

Po do sedaj zbranih obvestilih je prišlo do uporabe strelnega orožja, vpletene pa naj bi bile tri osebe; v tem trenutku še niso bile izsledene. Intenzivna kriminalistična preiskava še poteka, kriminalisti in policisti pa zbirajo obvestila zaradi sumov storitve dveh kaznivih dejanj, in sicer poskusa uboja in suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva.


O vseh ugotovitvah so obvestili tudi pristojne pravosodne organe. Policija hkrati prosi vse, ki bi o dogodku imeli kakršne koli koristne informacije, da to sporočijo na številko 113, anonimni telefon 080 1200 ali pokličejo policiste najbližje policijske postaje.

»Prav tako pozivamo občane, ki bi imeli morebitne informacije glede poškodovanega citroena C1 bele barve, ki je povezan z omenjenim varnostnim dogodkom, da jih sporočijo policiji na zgoraj omenjene telefonske številke,« so še zapisali v sporočilu za javnost. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije