ŠTEVILNE KRAJE

Ukradel je vino in žganje

Barabon je v Mariboru ukradel tudi rabljeno pohištvo!
Fotografija: Slika je simbolična. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Slika je simbolična. FOTO: Jože Suhadolnik

ŠENTJERNEJ – Z delovišča v okolici Šentjerneja so neznanci z delovnega stroja ukradli udarno pnevmatsko kladivo in planirno žlico ter podjetje oškodovali za 7000 evrov.

Lopov je vlomil v skladišče podjetja v Mariboru ter ukradel kar 1000 kg medeninastih in aluminijastih palic ter 250 kg kosovnih odpadkov. Škoda znaša 6000 evrov.

Skozi aluminijasta vrata je barabež vlomil v poslovne prostore prodajalne v Poljski ulici v Mariboru ter ukradel rabljeno pisarniško pohištvo, manjšo otroško mizico, sesalnik in prostostoječ obešalnik, skupaj vredno 5000 evrov.

V Borovnici je barabin vlomil v hišo, ukradel denar in lastnika oškodoval za 5000 evrov.

Na Cikavi so zlikovci iz skladišča podjetja ukradli za 2500 evrov orodja. Iz gradbenega kontejnerja na Škofljici so faloti ukradli prenosni računalnik in več električnega orodja. Škode je za 2000 evrov.

Za ljubljanskim Bežigradom so nepridipravi iz kleti ukradli 5 masažnih aparatov in lastnika oškodovali za 2500 evrov.
V okolici Šentjurija na Dolenjskem je barabon vlomil v zidanico ter ukradel 100 litrov vina in 50 litrov žganja. Z vlomom in tatvino je povzročil za 2500 evrov škode.

V Ljubljani so lopovi vlomili v tri beemveje. Iz vseh so ukradli volanske obroče.

V Križu pri Sežani je fakin vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel sicer ni nič, lastniki pa imajo kljub temu za 1000 evrov škode.
Kmalu po polnoči je tolovaj vlomil v poslovne prostore na ljubljanski Celovški cesti, ukradel blagajniški predal z denarjem in naredil za 500 evrov škode. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije