Tudi to se dogaja pri nas: v bazenu opazoval otroke in masturbiral

Otrokom se je približal z zadnjico, da so se ga morali dotakniti, če so hoteli iz bazena.
Fotografija: Nedolžno otroško igro v toplicah je opazoval perverznež (simbolična fotografija). FOTO: Mitja Felc
Odpri galerijo
Nedolžno otroško igro v toplicah je opazoval perverznež (simbolična fotografija). FOTO: Mitja Felc

V termah v Moravskih Toplicah so kopalci opazili starejšega moškega, ki je v vodi nadlegoval otroke in pri tem masturbiral. Oče ene od deklic ga je z reševalci poskušal ujeti, a je moški še pred prihodom policije zapustil terme, poroča 24ur.com.
 
Preberite tudi:
Starši, pozor! Hodi po nakupovalnem središču in nadleguje otroke: Greva f****

Oče šestletne deklice, s katero se je 18. januarja odpravil na kopanje v terme, je povedal, da se je njegova hči igrala v bazenu, on pa je počival na ležalniku, ko je v nekem trenutku do njega prišel moški in mu povedal, da sta z ženo okrog deset minut opazovala, kako neznani starejši moški ves čas sledi njegovi hčerki in jo poskuša zgrabiti. Moški je imel v vodi spuščene kopalke, pri tem pa je masturbiral. To sta videla, ker sta imela podvodna očala, njune besede pa je nato očetu potrdila hči.

Neznani starejši moški naj bi nato odšel do sosednjega bazena, kasneje pa se je obrnil proti sanitarijam in garderobnim omaricam. Njegovo početje naj bi opazovala tudi reševalca, ko so z očetom šestletnice odšli proti garderobi, a moškega tam niso več našli.

Poklicali so policijo in si z njo skupaj ogledali posnetke nadzornih kamer, ki so moškega posnele. »Kot morski pes je krožil okoli skupine otrok ter se jim nato z zadnjico približal, tako da so se ga morali dotakniti, ko so hodili iz bazena,« je za 24ur.com povedal oče, ki je moškega opisal kot urejenega, starega okoli 60 let.


Več lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Slovenskih novic.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije