PRETRESENA OBČANKA

Trije moški nadlegovali Velenjčanko: Vse skupaj je bilo grozno

O dogodku je bila obveščena tudi policija.
Fotografija: Vlomilci so v Lendavi bili na dveh lokacija. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Vlomilci so v Lendavi bili na dveh lokacija. FOTO: Oste Bakal

VELENJE – Po družbenih omrežjih kroži zapis Velenjčanke, v katerem je opisala pretresljivo izkušnjo, ki jo je doživela na sprehodu s svojo psičko. Zadevo je prijavila policiji, kar so nam pri PU Celje tudi potrdili.

S psom je bila na sprehodu. FOTO: Getty Images, Istockphoto
S psom je bila na sprehodu. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Kot so pojasnili, je v torek okoli 15. ure na PP Velenje poklical občan, ter povedal, da se nahaja v avtokampu ob jezeru v Velenju, kjer je do njega prišla občanka ter povedala, da jo nadlegujejo trije mlajši moški.

»Na kraj so bili nemudoma poslani policisti, ki so opravili razgovor z oškodovanko. Povedala je, da jo je začel eden izmed treh moških v polomljeni angleščini in 'srbohrvaščini' ogovarjati oziroma nadlegovati, zato se je počutila nelagodno ter je odšla do prijavitelja, ki je poklical PP Velenje,« pravijo policisti. 

Oškodovanka še enkrat na razgovor

Policisti so pregledali okolico jezera, vendar omenjenih moških niso izsledili. Glede na dodatne informacije z družbenih omrežij bodo policisti ponovno opravili razgovor z oškodovanko v smislu dodatne preveritve zadeve. To je bila sicer edina tovrstna prijava na PU Celje.

»Sicer pa svetujemo, da v podobnih primerih nadlegovanja neznanih oseb oškodovanci nemudoma obvestijo policijo, ki bo izvedla vse potrebne ukrepe. Pojasnimo še, da morajo prijavitelji v konkretnih primerih nastopiti kot priče v prekrškovnem postopku,« so še opozorili.

To je del zapisa, ki ga je na facebooku objavila Velenjčanka in ga naknadno odstranila z družbenega omrežja:
Zapis zgrožene občanke. FOTO: Facebook
Zapis zgrožene občanke. FOTO: Facebook

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije