POVOZIL GA JE

Ste ga videli? Pred gostilno zbil moškega in pobegnil

Policija prosi za pomoč.
Fotografija: Fotografije je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto 
Odpri galerijo
Fotografije je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto 

SOLKAN – V sredo ob 14.20 se je na asfaltiranemu parkirišču zunaj naselja Solkan zgodila prometna nesreča s pobegom zaradi nepravilnega premika z osebnim vozilom. Pri tem je bila ena oseba huje telesno poškodovana.

Po zbranih podatkih policije je neznani voznik manjšega avtomobila neznanih tujih registrskih oznak, svetlo modre kovinske barve, zapeljal vzvratno in zadel 81-letnega pešca, ki se je hotel trčenju izogniti, vendar ga je voznik vseeno zadel z zadnjim delom avtomobila.

Po trčenju je starejši pešec padel na dovozno pot in pri tem utrpel hude telesne poškodbe, šlo naj bi za zlom levega kolka in komolca.

Neznani voznik je po trčenju s kraja nesreče pobegnil.

Hudo poškodovanega pešca so oskrbeli reševalci ZD Nova Gorica in ga z reševalnim vozilom odpeljali na zdravljenje v bolnišnico v Šempeter pri Gorici.

Zaradi razjasnitve okoliščin nesreče policisti prometne policije Nova Gorica prosijo vse morebitne očividce oziroma tiste, ki bi o prometni nesreči imeli koristne informacije, da se zglasijo na policijski postaji ali pokličejo telefonsko številko (05) 393 41 00. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije