ZASTOJI

FOTO: Dolga kolona na avtocesti, raje izberite drugo pot

Objavljeno 19. avgust 2019 18.50 | Posodobljeno 19. avgust 2019 20.16 | Piše: M. U.

Kolona vozil je dolga že 10 kilometrov. 

Zastoji na štajerski avtocesti. FOTO: Dars
CELJE – Štajerska avtocesta je zaradi prometne nesreče pred Dramljami zaprta pri priključku Celje center proti Mariboru.

Kolona je dolga tri kilometre

Kolona vozil je dolga že 10 kilometrov. Prometnoinformacijski center voznikom priporoča obvoz: »Pred Celjem center nastajajo zastoji. Voznikom priporočamo obvoz na relaciji Celje center–Vojnik–Frankolovo–Slovenske Konjice ali Celje center–Dramlje. Z osebnimi vozili lahko vozniki avtocesto proti Mariboru zapustijo že na priključkih Žalec in Celje zahod.«
PU Celje sporoča:
Ob 16.46 smo bili obveščeni o prometni nesreči na avtocesti (smer Maribor) približno en kilometer pred izvozom Dramlje. V nesreči so udeležena tri osebna in eno tovorno vozilo. Trije poškodovani udeleženci so bili odpeljani v bolnišnico Celje, stopnja poškodb še ni znana, prav tako ne vzrok prometne nesreče.

Ogled kraja prometne nesreče še traja, odprt pa je že prehitevalni pas, tako da je promet v smeri Maribora delno sproščen.


Zastoji nastajajo tudi pred predorom Karavanke proti Avstriji, kolona tovornih vozil je dolga dva kilometra, osebnih vozil pa 500 metrov. Zastoj je tudi na ljubljanski obvoznici v razcepu Kozarje proti Primorski.
 

Ste opazili kaj zanimivega? Pišite nam, dodajte fotografijo ali video. 
Deli s prijatelji