HČI POBEGNILA, DRUGI OTROK PRIPET V SEDEŽU

Srhljivka v Radečah: skupaj z avtom ukradel otroka, mama visela z avta

Dejanje je zagrešil 53-letnik.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Moni Černe
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Moni Černe

RADEČE – V četrtek se je v Radečah dogajala prava srhljivka. Iz PU Celje so sporočili, da se je 31-letnica z dvema otrokoma v avtu pripeljala na bencinski servis v Radečah. Sama je vstopila v prostore servisa, takrat pa je za volan njenega vozila, kjer sta še vedno sedela otroka, sedel moški (53) in začel brskati po njeni torbici.

»Vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. Mlajši bratec je ostal v vozilu. Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom, pripetem v otroškem sedežu, odpeljal proti Zidanemu Mostu. S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ko mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozila, še vlekel za seboj,« poročajo policisti. V Rimskih Toplicah so ga ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil tudi prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan.

53-letnika, doma z območja Zidanega Mosta, bodo kazensko ovadili zaradi sumov storitve roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije