GROZLJIVO

Šokiral Slovenijo, mučitelj mačke zdaj javnosti sporoča ...

Je zapis iskren?
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Shutterstock

Bralec nas je po objavi članka o videoposnetku, na katerem oseba z mostu vrže mačka, kar je sprožilo val ogorčenih komentarjev, opozoril na zapis, v katerem se domnevni storilec za svoje dejanje opravičuje.

Na videoposnetku je videti, kako kljub pozivom in zgroženim krikom prisotnih zagrabi mačka in ga brez pomisleka zabriše čez ograjo mostu. Domnevno naj bi šlo za mladoletno osebo s širšega območja Bleda, ki naj bi se nato zaradi številnih komentarjev, v katerih ni manjkalo nazornih opisov, kaj bi naredili okrutnežu, oglasil.

V sporočilu je domnevni storilec dejanja, ki je šokiralo Slovence, sporočil, da je posnetek star že tri leta. »Res je, da to ni prav, in mi je zelo žal za to, kar sem naredil, vendar maček je preživel. Maček je prišel nazaj in mu ni bilo nič. Videti je, kot da bi ga vrgel v prepad, a je bilo visoko dva metra in mačku ni bilo nič. Mi je pa zelo, zelo žal,« piše.

Posnetek nelektoriranega zapisa domnevnega storilca:
Zapis. FOTO: posnetek zaslona
Zapis. FOTO: posnetek zaslona


Druga bralka pa nam je sporočila, da je napisal laž, saj globina ni le dva metra. Posnetek naj bi namreč nastal na radovljiški železniški postaji, zgodilo pa se je pred kratkim.



Objavljamo tudi posnetek, ob tem pa opozorilo, da ni za občutljive.


SPOROČILO UREDNIŠTVA: Možnost komentiranja smo izklopili zaradi neprimerne vsebine.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije