BENCINSKI SERVIS

Previdno, tatovi na počivališčih imajo novo taktiko

Prva je ostala brez torbice, drugemu pa je neznanec ukradel denarnico.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda

POVIR – PU Koper poroča o dveh krajah na slovenskih avtocestah. Prva se je zgodila pri bencinskem servisu Povir jug, kamor sta se zakonca pripeljala in natočila gorivo, zatem pa prestavila vozilo in ga zapustila. Ko sta se vrnila, sta se z vozilom odpeljala proti Ljubljani, po kilometru vožnje pa je voznik opazil, da je zadnja desna pnevmatika prazna.

Po zaustavitvi na odstavnem pasu je z nasprotnega voznega pasa pritekel neznan moški, odprl voznikova vrata in s sedeža ukradel žensko torbico. Državljan Romunije je sicer stekel za storilcem, ga dohitel in prijel, takrat pa je storilec odvrgel torbico in zbežal na nasprotni vozni pas, kjer ga je čakal voznik z osebnim avtomobilom škoda fabia svetle barve, ob strani na boku pa je imel črto modre barve.

Storilec je star približno 40 let, visok od 170 do 180 centimetrov. Ima srednjo postavo in kostanjeve, srednje dolge lase. Oblečen je bil v sivo jopico.

Ostal brez denarnice in dokumentov

Državljan Češke pa je nekaj pred 5. uro prijavil, da je neznanec na počivališču Risnik prišel do njegovega kombija in na sopotnikovi strani potrkal ter tako zamotil oškodovanca. V tem času je drugi neznanec odprl voznikova vrata in ukradel denarnico z dokumenti in denarjem. Oškodovanec se spomni, da je bil storilec manjše postave in temnejšega videza.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije