34-LETNIK POŠKODOVAN

Prehiteval v škarje in povzročil nesrečo, nato pa pobegnil

Policija prosi za pomoč pri iskanju objestnega voznika.
Fotografija: Prometna nesreča. FOTO: PGD Tolmin
Odpri galerijo
Prometna nesreča. FOTO: PGD Tolmin

TOLMIN – Policisti policijske postaje Tolmin so danes okoli 10.45 obravnavali prometno nesrečo s pobegom na regionalni cesti Kobarid–Tolmin blizu naselja Volarje (na Volarski ravnini), v kateri je bila ena oseba lažje telesno poškodovana.

Po cesti proti Tolminu je vozil neznani voznik novejšega avtomobila VW passat bele barve in prehiteval tovorno avtomobil v škarje.

Takrat pa je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 34-letni voznik osebnega avtomobila. Da bi preprečil trčenje, je 34-letni voznik z osebnim vozilom zapeljal desno in z vozišča, nato pa čez cesto levo in z vozišča, kjer je vozilo obstalo na strehi.

V prometni nesreči se je lažje poškodoval.

Na kraju tudi reševalci in gasilci

Poleg tolminskih policistov so na kraju prometne nesreče posredovali tudi reševalci ZD Tolmin, ki so po nudeni zdravniški oskrbi na kraju poškodovanca odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Policistom in reševalcem so pomoč nudili tudi gasilci PGD Tolmin.

Ste ga videli? Pokličite policijo

Policisti nadaljujejo preiskavo okoliščin prometne nesreče s telesno poškodbo in bodo po njenem zaključku ustrezno ukrepali.

Policisti PP Tolmin prosijo vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili druge koristne informacije, da se zglasijo na Policijski postaji Tolmin, pokličejo telefonsko številko (05) 381 49 00 ali 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije