KRVAVO

Poskus uboja v Ribnici, 25-letnik hudo poškodovan

PU Ljubljana poroča o poskusu uboja, ki se je zgodil v nedeljo okoli 2.30.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Janoš Zore
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Janoš Zore

RIBNICA – V nedeljo, 20. januarja, okoli 2.30 so policiste obvestili o dogodku v gostinskem lokalu v Ribnici, v katerem je bila poškodovana ena oseba.

V kriminalistični preiskavi je bilo z zbiranjem obvestil in dokazov ugotovljeno, da sta se v gostinskem lokalu sprla in stepla gosta. Pri tem je 25-letni osumljenec iz okolice Novega mesta z neznanim ostrim predmetom poškodoval prav tako 25-letnega oškodovanca iz Kočevja.

Po dejanju je takrat še neznani storilec s kraja dejanja pobegnil, oškodovanec pa je bil odpeljan v UB KC Ljubljana, kjer je ostal na zdravljenju. Njegovo življenje ni ogroženo, je pa utrpel hude telesne poškodbe, poroča PU Ljubljana.

Na podlagi intenzivne preiskave so kriminalisti in policisti ugotovili identiteto osumljenca in mu istega dne v popoldanskih urah odvzeli prostost zaradi utemeljenih razlogov za sum storitve kaznivega dejanja poskusa uboja.

S kazensko ovadbo so ga včeraj privedli pred preiskovalnega sodnika, ki mu je odredil pripor. Dodajajo, da je bil 25-letnik že obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja in bil za to tudi že sodno kaznovan.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije