STRAŠNO

Policistoma izrekel besede, zaradi katerih vam bo zaledenela kri

Grozil je policistoma in njunima družinama.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Ljubo Vukelič, Delo
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Ljubo Vukelič, Delo

Policisti PP Ljutomer so danes malo po 1. uri med nadzorom cestnega prometa v Stročji vasi ustavili voznika osebnega avtomobila.

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,97 mg/l alkohola. Vozniku so odredili pridržanje in bodo podali obdolžilni predlog.

Med obravnavo voznika se je sopotnik v vozilu vmešaval v postopek in verbalno žalil policiste, za kar bo obravnavan v prekrškovnem postopku.

Kakšno uro in pol kasneje je sopotnik iz vozila, ki je bil pod močnim vplivom alkohola, prišel pred stavbo PP Ljutomer, kjer je zvonil in trkal na vhodna vrata (od polnoči do 5. ure na PP Ljutomer ni zagotovljene dežurne službe), a so bili prostori PP Ljutomer prazni, kar so mu pojasnili. Policisti so mu ponudili pomoč pri klicu domov ali taksi službe, kar pa je odklonil. Moški se je do policistov začel grdo vesti in resno groziti, da bosta ostala brez službe, da bo postrelil njiju in njune družinske člane. Ko so ga pomirili, je sedel pred vhod policijske postaje, tam nekaj minut počakal, nato pa se odpravil neznano kam.

Moškega bodo kazensko ovadili za kaznivo dejanje grožnje, prav tako pa bo preverjena njegova zanesljivost pri nošenju in uporabi lovskega orožja, ki ga poseduje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije