KAM JE IZGINIL?

Policija zapira območje: upajo, da najdejo Klemna

Nadaljuje se iskanje v soboto izginulega Klemna Musulina.
Fotografija: 36-letni Klemen Musulin. FOTO: PU Kranj
Odpri galerijo
36-letni Klemen Musulin. FOTO: PU Kranj

KRANJ – Policija bo zaradi večje iskalne akcije na Krvavcu v soboto, 17. novembra, med  8. in 14. uro uporabila pooblastilo začasne omejitve gibanja in zaradi pregleda prepovedala dostop na nekatera območja. Nadaljuje se namreč iskanje v soboto izginulega Klemna Musulina. »V obsežnih iskalnih akcijah, ki dnevno potekajo že vse od minule sobote, so se poleg nas zelo angažirali še gorski reševalci, gasilci, vodniki reševalnih psov ter tudi njegova družina in prijatelji. Kadar so dopuščale razmere, smo uporabili tudi policijski helikopter,« je sporočil predstavnik za odnose z mediji iz PU Kranj Bojan Kos
 
Policija bo danes in v soboto ponovno pregledala celotno območje Krvavca s potmi, cestami, grapami ter drugimi strmimi in nevarnimi pobočji. 
 
Zaradi tega bodo zaprli ta območja: 
   – od spodnje do zgornje postaje žičnice Krvavec v širini 500 metrov levo in desno od gondole
   – greben nad Jezerci
   – Ambrož proti vrhu – zgornja postaja
   – spodnja postaja žičnice – vzhod proti Ambrožu
   – Jezerci vzhod – do Kriške planine in grebena
   – Kriška planina – proti stolpu
 
Ukrep policistov bo veljal tudi za brezpilotne zrakoplove, daljinsko ali avtonomno vodena vozila ali druga primerljiva tehnična sredstva. Nevarnost proženja kamenja bo tudi na poteh, ki na Krvavec vodijo iz Kokre. Prisotnost na kraju iskanja bo omogočena samo ožjim družinskim članom pogrešanega Klemna, preostalim pa se zahvaljujejo za angažiranje, saj druge pomoči trenutno ne potrebujejo. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije