BORI SE ZA ŽIVLJENJE

Policija razkriva, zakaj je Martin (47) živo zažgal Natašo (44)

Preiskovalna sodnica je zanj odredila pripor.
Fotografija: Mala Račna je bila prizorišče grozljivega zločina. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Mala Račna je bila prizorišče grozljivega zločina. FOTO: Dejan Javornik

Moški, ki je v okolici Grosupljega v sredo zvečer zažgal svojo partnerico, nato pa se je dva dni skrival, je bil priveden k preiskovalni sodnici.

Kot smo že poročali, je 47-letni Martin Zaviršek osumljen, da je v četrtek polil z bencinom in zažgal svojo ženo, 44-letno Natašo Jerič Zaviršek, ki jo je nato hudo poškodovano na dvorišču hiše v Mali Račni našel njen sin.
 
Preberite tudi:

Ženo polil z bencinom in zažgal (FOTO)



Natašo so odpeljali v UKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju. Njeno življenje je ogroženo, je danes sporočila policija, ki je po prijavi dogodka v četrtek začela iskalno akcijo za Zavirškom. Prijeli so ga v petek zvečer po obvestilu občanov v Mali Račni. Pri prijetju se ni upiral.

Prepiru sledilo grozljivo dejanje

Po do sedaj zbranih obvestilih je Zaviršek utemeljeno osumljen poskusa umora. Osumljen je, da je po prepiru z vnetljivo tekočino polil ženo in jo zažgal. Motiv za dejanje je glede na sedaj znane podatke maščevanje, poroča PU Ljubljana.

Zaviršek je bil danes priveden k preiskovalni sodnici, ta pa mu je odredila pripor. Policisti nadaljujejo preiskavo, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije