STE VIDELI NESREČO?

Policija išče kolesarko, ki je trčila z otrokom

Zgodilo se je na Tacenski cesti.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Mavric Pivk, Delo

LJUBLJANA – Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je okoli 17. ure zgodila v podvozu s Prušnikove ulice na Tacensko cesto v bližini hišne številke Prušnikova ulica 104. V nesreči sta bili udeleženi neznana kolesarka in peška deklica, ki se je v nesreči lažje poškodovala. Po trčenju se je kolesarka ustavila in deklico ogovorila, nato pa se je odpeljala naprej proti Tacenski cesti.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija naproša kolesarko, da pokliče na intervencijsko številko 113 ali na postajo PP Ljubljana na telefonsko številko 01 583 8820. Prav tako naprošajo vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o prometni nesreči, da to sporočijo na že prej navedeni številki ali na anonimni telefon 080 1200.

Policija je posredovala opis kolesarke: stara je okoli 45 let, visoka okoli 165 centimetrov, normalne postave, valovitih kostanjevih, las segajočih do ramen, oblečena je bila v rjava oblačila, okoli vratu in preko ramen je imela karirasto ruto. Vozila je kolo za treking.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije