HUDA NESREČA

Po prevračanju na avtocesti 23-letnik v smrtni nevarnosti

Iz zmaličenega audija so ga potegnili hudo poškodovanega.
Fotografija: Iz hudo zmaličene pločevine so gasilci potegnili 23-letnega huje poškodovanega voznika. FOTO: PGD Grosuplje
Odpri galerijo
Iz hudo zmaličene pločevine so gasilci potegnili 23-letnega huje poškodovanega voznika. FOTO: PGD Grosuplje

Poročali smo že o hudi prometni nesreči, ki se je okoli pol dveh ponoči zgodila na dolenjski avtocesti iz smeri Višnje Gore proti Grosupljemu. Policija je sporočila, da je bil v nesreči udeležen 23-letni voznik osebnega audija A3.

Prometna nesreča se je zgodila na mestu, kjer je bila postavljena delovna zapora in je promet potekal samo po pasu za počasna vozila. Voznik je zaradi prevelike hitrosti in zaradi tega, ker ni vozil po sredini prometnega pasu, trčil v stoječe tovorno in priklopno vozilo v delovni zapori.
 
Preberite tudi:

Strašne posledice trčenja s tovornjakom, od avta ni ostalo veliko (FOTO)



Po trčenju je vozilo odbilo in trčilo še v varovalno ograjo. Audija je več deset metrov prevračalo, pristal je na strehi. Pri tem se je voznik huje poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana, njegovo življenje pa je ogroženo.

Na kraju nesreče so poleg policistov in reševalcev posredovali gasilci PGD Stična, Grosuplje in GB Ljubljana, zavarovali in razsvetlili kraj nesreče, s tehničnim posegom pa iz vozila rešili poškodovanca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije