NESRAMNICA

Pijana (20) trčila v parkiran avto in žalila policiste

Vozila je brez vozniškega dovoljenja.
Fotografija: Po trčenju je žalila policiste. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Po trčenju je žalila policiste. FOTO: Leon Vidic, Delo

V Izoli je v sredo popoldne na parkirišču, kjer je imel prijavitelj parkiran svoj avto, mimo pripeljalo vozilo in oplazilo njegov avto. Policisti so izsledili 20-letnico iz Kopra, ki je vozilo upravljala. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,43 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka (približno 0,9 promila).

Med postopkom je voznica pričela kričati, do policistov pa se je nedostojno vedla. Kljub opozorilom se ni umirila, zato ji je bilo odrejeno pridržanje. Ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so ji zasegli vozilo, sledita pa še obdolžilni predlog in plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru.

Danes ponoči ob 3.05 pa so imeli policisti v Hrvatinih v postopku 44-letnega voznika osebnega avtomobila. Vozil je pod vplivom alkohola (alkotest je pokazal 1,07 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka – približno 2,25 promila) in po poteku veljavnosti registracije. Registrske tablice so mu zasegli, vozniku pa odredili pridržanje. Prejel bo tudi obdolžilni predlog.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije