Pijan trčil v parkirano vozilo

Vzrok nesreče je bila neprilagojena hitrost in alkohol.
Fotografija: Na srečo je trpela le pločevina (fotografija je simbolična). FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Na srečo je trpela le pločevina (fotografija je simbolična). FOTO: Guliver/Getty Images

V nedeljo nekaj pred 22. uro se je na Kolodvorski cesti v Zagorju ob Savi zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila. Zapeljal je s ceste in trčil najprej v prometni znak, nato pa še v parkirano vozilo. Pri tem se je lažje poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,84 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka (približno 1,75 promila). Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

Okoli 21. ure pa se je na Prešernovi cesti v Radomljah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznici osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je ena zapeljala na nasprotni vozni pas in trčila v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem sta se lažje poškodovali obe voznici in še potnici v vozilu druge. Vse so bile z reševalnim vozilom odpeljane na urgenco v Ljubljani. Povzročiteljici nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Malo pred 16. uro pa je na Rimski cesti v naselju Šmarje - Sap voznik zaradi prevelike hitrosti zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem se je lažje poškodovala voznica drugega avta in je bila z reševalnim vozilom odpeljana na urgenco v Ljubljani. Povzročitelju nesreče so policisti izdali plačilni nalog.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije